Itä-Suomen mestaruuskilpailun eräluettelot ja ohjeet

22.7.2020

Kilpailijat on  jaettu 3 ryhmään. Jokainen ryhmä ampuu lajin loppuun ennen kuin siirtyy seuraavaan lajiin. Ammutaan siis alkukilpailu ja heti perään toisen sarja loppukilpailu. Loppukilpailussa ampuu 5 parasta Itä-Suomalaista+mahdolliset tasatulokset. myös muun piirin henkilöt osallistuvat mikäli tulos oikeuttaa tuohon joukkoon.

Iltapäivän viimeinen ryhmä pyritään aloittamaan heti kun rata vapautuu, siis mahdollisesti aikaisemmin kuin eräluettelossa on aika, ole tarkkana!

Päällekkäisyyksien sattuessa menneään luodikon mukaan, muissa lajeissa voidaan ampumapaikka siirtää.

Myös E-Luodikko ammutaan elektroniseen tauluun. Tauluja on siis vain yksi ja kilpailija ampuu siihen koelaukaukset ja kilpalaukaukset. Tauluja ei vaihdeta alkukilpailujen erien välillä. 

Mikäli olet sitä mieltä että taululaite ei rekisteröinyt laukausta, ilmoita siitä heti erän päätyttyä, niin tutkimme asian. HUOM niin hieno tämäkään laite ei ole että jos ampuu etusermiin tai kokonaan ohi, taululaite ei sitä näytä!

Mikäli tunnet itsesi vähänkään sairaaksi älä tule paikalle. Muista turvaväli, ihan nokakkain ei tarvitse tulla juttelemaan.